Bliv medlem af foreningen

Medlemskabet er opdelt i to typer – et almindeligt medlemskab og et støttemedlemskab.

Medlemskab
For alle personer med XLH eller beslægtede former for arvelig rakitis og deres pårørende dvs. forældre, børn, søskende, ægtefæller, samlevere.

Støttemedlemskab
For øvrige slægtninge til personer med XLH, for alle personer med interesse for XLH, herunder også fagpersoner.

Medlemskontingent for 2018 er 200 kr for både medlemmer og støttemedlemmer. Kontingent opkræves én gang om året.

1. Udfyld og indsend formularen
  2. Overfør kontingentet til bankkonto 9570-12654111 (Danske Bank)
    Husk at påføre “Medlemskab og fulde navn”

Du modtager en bekræftelse på indmeldelse og indbetaling fra patientforeningens kasserer.

Har du spørgsmål til indmeldelse, er du velkommen til at kontakte foreningen på info@xlhpatientforeningen.dk

7 + 5 =

Når du klikker ”Bekræft medlemskab” giver du samtidig samtykke til, at patientforeningen for XLH, arvelig rakitis opbevarer dine data med henblik på at håndtere dit medlemskab.

Du tilmelder dig samtidig automatisk vores nyhedsbrev. Læs mere om vores persondatapolitik her på hjemmesiden.

XLH Patientforeningen

E-mail: info@xlh-patientforeningen.dk

Tlf: (+45) 61 33 60 94

Medlem og støtte

Du kan støtte foreningen ved at blive medlem eller støttemedlem. Indmeldelse foretages her på patientforeningens hjemmeside.

14 + 10 =

Når du klikker tilmeld giver du samtykke til, at patientforeningen opbevarer dit navn og
e-mailadresse og må sende dig nyhedsbreve pr. e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at kontakte patientforeningen.